A1 Telekom Austria ottaa käyttöön salausmaksupäätteet

Itävallan johtava puhelinverkko-operaattori A1 Telekom Austria on alkanut ottaa käyttöön päivitettyjä maksupäätteitä, joiden avulla kauppiaat ympäri maata voivat hyväksyä kryptovaluutat maksuna. Seurauksena on, että A1-maksupalvelu hyväksyy nyt Bitcoin Profit, Ethereum- ja Dash-palvelut, joiden avulla asiakkaat voivat maksaa kryptovaluutoilla ”riskittömissä liiketoimissa” tuhansissa vähittäismyymälöissä ylös ja alas maassa.

A1 Telekom Austria edistää salauksen käyttöönottoa

Uuden palvelun lanseeraus, johon liittyy uusien terminaalien käyttöönotto, ilmoitettiin kuukauden alussa, mutta on nyt alkanut. Päivitys tarkoittaa, että kauppiailla on käytettävissään uusia maksuvaihtoehtoja, jotka ovat A1 Telekom Austrian sanoen ”suuntautuneet digitaalisiin ja kansainvälisiin tarpeisiin”.

Lisäämällä, että ”salausvaluuttojen asiantuntijaosaaminen ei ole välttämätöntä”, muutto antaa salausvaluuttamaksut yhtiön 5,4 miljoonalle matkaviestin- ja 2,3 miljoonalle kiinteän verkon asiakkaalle, ja salausvaluutta vaihdetaan euroihin myyntipisteessä. Uutiset ilmoittavassa lehdistötiedotteessa A1 Telekom Austria tunnustaa salausvaluuttojen käytön lisääntymisen maksuvälineenä:

A1-maksun myötä yritykset koko Itävallassa hyötyvät digitalisoinnista ja digitaalisten valuuttojen kasvavasta hyväksynnästä

A1 Telekom Austria -yrityksen kyky tarjota salausmaksuja asiakkaille on mahdollista kumppanuuden kautta toisen itävaltalaisen yrityksen Salamantexin kanssa, Fintech-yrityksen kanssa, joka on erikoistunut digitaalisten omaisuuserien maksamisratkaisujen kehittämiseen ja yhdistämiseen nykyisiin maksuratkaisuihin.

admin

Zurück nach oben