Bitcoin „Bear Whales“ visar tecken på utmattning som analytiker öga uppåt

Bitcoins pris har varit ganska stillastående de senaste dagarna, med dess senaste avslag på höjder på $ 28,500 som startar en kortfristig konsolideringsfas

Där kryptotrenderna på medellång sikt i stor utsträckning kan bero på huruvida tjurar kan ogiltigförklara dessa toppar som en potentiell ”avblåsning”
Det har spekulerats i att snabbheten i rallyt och avslag bekräftade det björnfavörande mönstret, men BTC: s motståndskraft i tiden sedan är ett lovande tecken

En analytiker på kedjan noterar nu att där marknadsutvecklingen nästa kommer utan tvekan att bero, åtminstone delvis på utvandringen av så kallade ”björnvalar”

Han konstaterar att dessa stora säljare tar slut ånga, vilket kan indikera att uppåt är nära förestående för riktmärket krypto

Bitcoin har konsoliderats ända sedan det nådde en topp på 28 500 dollar. Styrkan som ses vid dessa toppar orsakade att kryptovalutan förlorade någon allvarlig fart och drev lägre.

Trots den senaste tidens nedgång har tjurar byggt starkt stöd inom regionen $ 26 000, vilket är ett positivt tecken för dess medellångsikt.

En analytiker förutspår nu att ett steg högre är överhängande och pekar på utmattning på säljesidan bland så kallade ”björnvalar”.

Utflyttningen från dessa säljare kan öppna grindarna för ytterligare uppåt på mitten av tiden.
Stöd för Bitcoin vinst efter bildandet av potentiell „Blow-Off Top“

I skrivande stund handlas Bitcoin med knappt 4% till sitt nuvarande pris på 27 200 $. Detta markerar en anmärkningsvärd rally från de senaste nedgångarna på $ 26.000 som sattes efter flytten till $ 28.500.

Det här liknade en avblåsningstopp, men återhämtningen från dessa nedgångar är ett lovande tecken på att detta mönster kan vara ogiltigt.

Tjurar måste fortsätta att försvara regionen i mitten av $ 26 000 under de kommande dagarna.

On-Chain Analyst: Valar har slut på försäljningstrycket

En analytiker förklarade i en nyligen tweet att data indikerar att valar som har lossat sina Bitcoin-innehav börjar ta slut på försäljningspress.

”BTC-valar verkar utmattade att sälja. Färre valar deponerar på växlar. Jag tror att detta bull-run kommer att fortsätta när institutionella investerare fortsätter att köpa och Exchange Whale Ratio håller under 85%. ”

De kommande dagarna borde belysa var hela marknaden trender på medellång sikt. Utvandringen av baishvalar verkar som en positiv händelse, eftersom det kan lindra något tryck på försäljningssidan som krypton står inför.

admin

Zurück nach oben