Bitpanda turvaa 52 miljoonan dollarin laajentumisensa Euroopassa

Kilpailu Euroopan salauspörssimarkkinoilla on tulossa kiihtyvämmäksi, kun Itävallassa toimiva digitaalinen sijoitusalusta Bitpanda ilmoitti saavansa 52 miljoonan dollarin investoinnin tukemaan laajentumistaan ​​vanhalla mantereella.

Yhtiö ilmoitti sulkevansa „Euroopan suurimman A-sarjan rahoituskierroksen 2020“ turvaamalla investoinnin kierrokselle, jota johtaa New Yorkissa toimiva Valar Ventures -yritysyritys, jonka on perustanut PayPalin perustaja Peter Thiel

„Tavoitteenamme on tulla johtavaksi sijoitus- ja kaupankäyntialustaksi Euroopassa, ei vain kaupankäynnissä jo perehtyneille ihmisille, vaan kaikille. Tämä rahoitus auttaa meitä tekemään juuri tämän ja jatkossakin rekrytoimaan joitain maailman johtavia lahjakkuus tiimillemme „, Eric Demuth, Bitcoin Trader perustaja ja toimitusjohtaja, lainattiin lehdistötiedotteessa.

„Kiinnostus sijoittamiseen on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja kun ihmiset viettävät enemmän aikaa kotona pandemian seurauksena, tämä on vain kiihtynyt“, Andrew McCormack, Valar Venturesin perustajaosakas, joka liittyy myös Bitpandan hallitukseen, lisätty

Vuonna 2014 perustettu Bitpanda sanoi, että se on jo laajentunut Ranskaan, Espanjaan ja Turkkiin vuonna 2020 ja tulee uusille, määrittelemättömille Euroopan markkinoille tänä ja ensi vuonna. Yhtiön tavoitteena on lisätä henkilöstöään nykyisestä 230: sta 300: een tämän vuoden loppuun mennessä.

Digitaalisiin hyödykkeisiin ja jalometallikauppaan keskittynyt foorumi väittää, että sillä on yli 1,3 miljoonaa käyttäjää, joilla on pääsy 44 sijoitusomaisuuteen. Lisäksi yhtiö ilmoitti aloittaneensa maksu- ja säästöalustoja tänä vuonna ja käyttävän uutta rahoitusta „innovatiivisempien tapojen kauppa- ja sijoituspalveluihin“ rakentamiseksi.

Yhtiö operoi myös ammattilaisille ja instituutioille suunnattua salausvaihtoa Bitpanda Pro . Kirjoitushetkellä 24 tunnin kaupankäyntivolyymi tällä alustalla ylitti 2 miljoonan dollarin.

Bitpanda tarjoaa käyttäjilleen Bitpanda Ecosystem Token (BEST). Se käy kauppaa 0,09 dollarilla ja on muuttumaton päivässä (08:26 UTC).

admin

Zurück nach oben