DeFi-token CRV-spidser efter rapporter, PayPal erhvervede ikke-beslægtet depotfirma Curv

Curve Finance er steget næsten 30% på 24 timer efter, at forhandlere gik ind på det forkerte marked som svar på nyheder om, at PayPal muligvis har erhvervet kryptovogteren Curv.

Spændende spekulanter skyndte sig fejlagtigt med at investere i det oprindelige symbol for decentraliseret finansieringsprotokol Curve Finance (CRV), efter at der kom rapporter om, at betalingsgiganten Bitcoin Bank har erhvervet det uafhængige israelske baserede krypto-depotfirma, Curv.

Nyheder om PayPals Curv-erhvervelse blev rapporteret den 2. marts, hvor publikationerne citerede anonyme kilder „fortrolige med sagen.“

Israel-baserede medier har rapporteret, at virksomheden muligvis er solgt for mellem $ 200 millioner og $ 300 millioner

Inden for en time efter nyhedsbruddet havde Curves CRV-token samlet sig med mere end 10%, da opportunistiske handlende kørte hinanden for at komme ind på markederne – skubbe priserne op fra ca. $ 2,30 til $ 2,60.

Den officielle Twitter-konto for Curve er også fejlagtigt tagget i adskillige stillinger, der fejrer PayPal’s erhvervelse, som Curve har reageret på i et forsøg på at fjerne forvirringen:

CRV vendte hurtigt rallyet for at give alle sine gevinster tilbage, da handlende indså deres fejl. Den resulterende røde lysestage var CRVs største timelysestage efter handelsvolumen siden 21. januar.

Imidlertid er al reklame god reklame, og på trods af forvirring har CRV siden afvist support på $ 2,20 og sidst skiftede hænder til $ 2,60 for at give en gevinst på 29% i løbet af de sidste 24 timer.

Som sådan rangerer CRV i øjeblikket som nutidens bedst udførte Ethereum-baserede aktiv ifølge markedsdataaggregator Messari

Dette er ikke første gang tåber skyndte sig for at købe den forkerte ticker. I januar samledes forvirrede handlende omkring New York Stock Exchange-noterede Tanzanian Gold Corporation (TRX) efter Justin Suns Tron-kryptokurrency (også TRX) blev forfremmet til handlende i den berygtede r / WallStreetBets-gruppe.

Den misere oplevede daglige handel i Tanzanias Gold Corporation aktier stiger med næsten 84 gange den 29. januar, spiking fra en gennemsnitlig daglig volumen på 584.000 aktier til 49 mio . Dagen oplevede, at TRX-aktiekurser steg fra $ 0,85 til mere end $ 1,90, før de kollapsede for at lukke dagen med et tab på ca. 15%.

admin

Zurück nach oben