Hodl Hodl gir ikke-depot, Bitcoin-støttet utlånstjeneste til U.S.

Desentralisert kryptokursutveksling Hodl Hodl kunngjorde i dag at utlånstjenesten, Lend at Hodl Hodl, nå er tilgjengelig for kunder i USA.

„Lån på Hodl Hodl er en global, P2P, ikke-depot, bitcoin-støttet utlånsplattform hvor alle kan låne eller låne stabile mynter anonymt på P2P-basis,“ per en kunngjøring delt med Bitcoin Magazine.

Tjenesten lar brukerne opprette en utlånskontrakt og sette inn bitcoin profit som sikkerhet i sperringen direkte fra lommeboken. Långiveren overfører deretter lånebeløpet som er skissert i kontrakten til låntakeren, og når den er tilbakebetalt, frigir långiveren bitcoin tilbake til låntakerens lommebok.

Som en desentralisert utveksling fungerer Hodl Hodl mer som et sikkert mellomledd som letter peer-to-peer (P2P) -bytter mellom brukere. Lend-produktet er en utvidelse av denne ikke-forvaringsmodellen.

„I motsetning til de fleste eksisterende utlånsplattformer lagrer ikke Hodl Hodl brukerens midler, og låser sikkerheten i multisig-sperringen i stedet, med brukere som holder nøklene,“ ifølge kunngjøringen. “Plattformen har også eliminert bruken av fiat, for å unngå eventuelle tilknyttede risikoer. Teamet mener at anonymitet, forvaring og ikke-fiat gjør det til et ekte Bitcoin DeFi-produkt. ”

Dette er det første produktet Hodl Hodl har utvidet til brukere i USA, ifølge børsen.

„Vi har alltid ønsket å betjene amerikanske kunder, men noen problemer har bundet hendene våre,“ sa Max Kei, administrerende direktør i Hodl Hodl i kunngjøringen. “Nå som vi lanserer et Bitcoin DeFi-produkt, vil vi gå utover disse problemene. Vi ser at dette prosjektet gir Bitcoinere over hele verden verdi, derfor fjerner vi grensene. I fremtiden har vi som mål å levere flere produkter til amerikanske brukere. ”

admin

Zurück nach oben